Objavljeno: 15/12/2021 Objavio: admin omentari: 0

Zavrzlama je kretivni studio, koji dizajnira personalizirane postere, rokovnike, rođendanske table, motivacijske postere, bojanke, pozivnice, čestitke. Nudi dizajnerska rješenja iz svih branši grafičkog dizajna, na jedan poseban, unikatan način. Misija studia je da kroz moderne, ali tradicionlne i trendovske kolekcije udahnemo novi život svakom domu ili radnom prostoru.

Iza „ZAVRZLAME“ stoji Nadira Ahatović iz Sarajeva. Iako je njen primarni posao vezan za ugostiteljstvo njena najveća ljubav je ZAVRZLAMA ART STUDIO. Studio koji je nastao kao mala ideja, a postao prepoznatljivi BiH brend.

Svoju prču u kojoj Nadira piše o sebi i svom brendu je poslala na naš portal, a mi vam je u cjelosti objavljujemo.

„Zovem se Nadira Ahatović, iz Sarajeva sam. Iako je moj primarni posao vezan za ugostiteljstvo, gdje kao direktorica marketinga vodim PR tim. Moja najveća ljubav je ZAVRZLAMA ART STUDIO.  Studio koji je nastao kao mala ideja, a postao prepoznatljivi BiH brend.

Oduvijek sam bila kreativna. Tako već od mlađih dana sam se tražila nekako u svim poljima u kojima bi se moja kreativnost mogla izraziti. Tako da sam jedno vrijeme bila i novinaraka, I montažerka. Pisala sam pjesme, fotostripove, sve je to bilo lijepo, ali nije bilo to-to. I onda se samo desilo. Sa Zavrzlamom sam kliknula na prvu, I zato volim reći da je ona moje drugo ja.

Zavrzlama je kretivni studio, koji dizajnira personalizovane postere, rokovnike, rođendanske table, motivacijske postere, bojanke, pozivnice, čestitke. Nudimo dizajnerska rješenja iz svih branši grafičkog dizajna, na jedan poseban, unikatan način. Misija našeg studia je da kroz moderne, ali tradicionlne i trendovske kolekcije udahnemo novi život svakom domu ili radnom prostoru, zato je naš prepoznatljivi moto: „JER MI DIZAJNIRAMO LJUBAV“. Vjerujemo da svaki prostor u kojem boravimo treba pričati priču. Za nas su zidovi kao gola tjela, koja treba lijepo obući.

Ono što želim da istaknem je to da sam ja prva na našim prostorima koja je počela da se bavi ovom vrstom posla, ali i da se nisam nadala ovakvom uspjehu…Ok, moram priznati da sam se nadala da će eto neko nekada kupiti nešto. Ali da ću postati ime koje se veže za jedno od prepoznatljivi BiH brendova, nisam ni slutila. Ali, isto tako za ovakav uspjeh preko noći, radi se svakodnevno – bez pauze. Iskreno, čistog srca I sa puno ljubavi.

Na početku smo se predstavili kao studio koji dizajnira rođendanske table, po kojima smo nekako I najprepoznatljiviji.  Svako može pronaći nešto za sebe – od personaliziranih i dječjih postera do apstraktnih prikaza gradova, motivacijskih postera, postera za ljubitelje putovanja i mnogih drugih. No kako je rastao interes za naš rad, tako se I naš asortiman širio. Pa u ponudi imamo:

-razne vrste personalizovanih postera;

-rokovnike;

-rođendanske table;

-bojanke za odrasle;

-maxi bojanke za djecu;

-mape grebalice;

-backdrops za slikanje;

-pixi postere na plexiju

Zavrzlama proizvodi su rezultat velike ljubavi i to je ono što je naš glavni adut. Jer ljubav ne možete sakriti, a našim proizvodima nju možete opipati.

Sve ovo što danas imam i radim nastalo je iz velike inspiracije, a to je moj najstariji sin. Za njega sam I uradila prvi poster, nakon kojeg je krenula cijela priča. Od tada su u moj život došli mlađa kćerka Uma, I najmlađi član Muhamed. Njih troje u konačnici čine moju najveću inpiraciju, oni su moj razlog, smisao I najbolji prijatelji.

Pandemija me naučila, da je tako lahko planirati -a još lakše se ti planovi mogu srušiti. Zato u svom radu idem korak po korak, dan za dan. Postavila sam velike ciljeve, polaznica sam Dig.IT programa u okviru Fondacije787 I nadam se lijepoj sardanji, novim kontaktima, a jedan od ciljeva mi je i otvaranje studia u sljedećoj godini.

Najlakši način da pogledate moje radove, te da zaprimim Vaše narudžbe je moj Instagram profil i Facebook stranica. S obzirom na to da sve radove radim isključivo po narudžbi, Vaše je samo da me kontaktirate objasnite mi što želite i za koju prigodu i za samo 24h dobijate idejno rješenje koje nakon Vašeg odobrenja ide na štampanje, a nakon toga i na Vašu adresu. Preuzimanje vršim prema dogovoru s kupcima, da li lično ili putem pošte”.

Leave a Comment