Objavljeno: 31/05/2022 Objavio: admin omentari: 0

Sanja Mićić ima 29 godina, završila je Pedagoški fakultet. Sanja je od malena željela da bude vaspitačica i osjećala je da je rođena za taj poziv. Vrijeme joj je pokazalo da je bila u pravu i sada u svom posjedu ima i diplomu Master predškolskog obrazovanja.  Tokom studiranja otkrila je svoju kreativnu stranu, za koju do tada nije ni znala da postoji. U bezuspješnoj potrazi za zaposlenjem u struci, počela je praviti božićne ukrase za svoju porodicu, ne sluteći da će samo jedna objava na internetu da napravi jedan potpuni preokret.

“Ta kreativnost uvijek je bila dio mene, samo nikada nisam obraćala pažnju do tada”, otkriva nam Sanja koja je svoju kreativnu crtu podredila izradi poklon za razne prilike.

Kad se krenula baviti izradom kreativnih poklona, isključivo je to bilo za vlastite potrebe, ali na nagovor prijatelja i porodice odlučila je to pretvoriti u mali biznis.

Po čemu je Vaš brend prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?
Kreativnikutakk se bavi izradom različitih vrsta poklona, baś dosta toga možete pronaći kod nas ( mekane dekice za bebe, vezice za dudu, čokoladni pokloni, personalizirane stvari, slatke torte i još mnogo toga). Meni lično omiljeni proizvod je personalizirana vezica za dudu, ujedno najtraženiji i najprodavaniji proizvod. Poslije njega izdvojila bih mekane pufi dekice za bebe, nešto što je jednostavno nezaobilazno kada idete nekome na babine.

Sanja ono što proizvodi opisuje kao unikatnost, jedinstvenost, kvalitetnost izrađeno sa puno truda I ljubavi. Istakla je kako kod nje ne postoji neka posebna inspiracija, kad uzme nešto da radi ne razmišlja kako će to izgledati, vodi se vlastitim osjećajima te nam odaje kako ju taj isti osjećaj nikad nije prevario.

Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave?
Kad se naruči određeni proizvod potrebno je neko vrijeme za izradu istog, u zavisnosti od toga šta se naručuje potrebno je od 1-3 dana do izrade i slanja proizvoda.

Kad je riječ o poslu par puta je morala napraviti pause u radu pa kako kaže sve je nekako utanjilo, ali u planu joj da u narednom periodu nadoknadi izgubljeno vrijeme te nastaviti posao u još boljem svijetlu.

Imate li posebne uspjehe u radu do sada koje biste mogli podijeliti s našim čitaocima?
Učestvovali smo na mnogim humanitarnim akcijama, te sam dobivala i određene zahvalnice od istih.

Dok kreira svoje proizvode osjeća mir i spokoj, jer ju sam rad opušta i čini sretnom. Njena poruka za kraj je da svako ima svoj put I da treba da ide tim putem ma na kakve prepreke se na tom putu nailazile, da vjerujete u sebe i ono što svojim rukama napravite.

Sanjini radovi se mogu pronaći na Instagram i Facebook stranici Kreativnikutakk.

Leave a Comment