Objavljeno: 10/02/2022 Objavio: admin omentari: 0

KUTIJE – pričaju priču i imaju tajne koje su za nas tako bajne, čuvaju ljubav i uspomene drage za stare dane.

RAMOVI – istinu nam kažu, neće da slažu…u njima nalaze se podatci sa slikama tih malenih bića koje dok one odrastu čuvati treba.

Ostali UKRASI su kao iz bajke, mogu da obraduju mnoge majke.

Darinka Adamović

Darinka Adamović (31), iz Novog Grada. Kreativnošču se bavi od 2017-te godine, i odala nam je kako joj to više dođe  kao odmor nego posao, jer to je ono što zaista voli.

Kad bih vam počeli pisati šta to sve ova tridesetjednogodišnjakinja nudi trajalo bih do sutra, stoga bi najbolje bilo da zavirite na njen profil “Gravirani Privjesci” i sve vidite.

Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao Vaš razvojni put?

DARINKA: Ovu kreativnost je prvo pomalo počela je moja kuma Dajana, pomalo je naručivala gravirane privjeske i tako sam ja počela da na njen nagovor naručim poneku novogodišnju dekoraciju kugle za bor i poneki ram, pa da probam..malo po malo i krenulo je, tako smo polako i proširivali svoj asortiman proizvoda i eto nas ove godine ako Bog da 5godina naše kreatinosti.

Jeste li u momentu kada ste krenuli s ovim poslom imali ideju da ćete postići uspjeh kojim se danas možete pohvaliti?

DARINKA: Nisam se puno nadala nekom uspjehu, ali sa vremenom se ostvarilo. Uvijek kažem više idem da se uz kreativnost odmorim nego da zaradim.

Po čemu je Vaš brend prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?

DARINKA: Prepoznatljivi smo po novim idejama, šta drugi zamisle mi realizujemo. A u asortimanu našeg brenda možete pronaći: dekorativne ramove sa bebi podacima, mali ramovi, samostojeća slova, vezice za bebe, narukvice, lančiće, topere za torte, gravirane privjeske, kutije uspomena, novogodišnje dekoracije, vaskršnje dekoracije, bajramske dekoracije, razne ukrasne kutije…

Inspiraciju Darinka pronalazi u svakom detalju koji ugleda negdje bilo na ulici, oblacima, listu na grani, snijegu, ili pak svojim snovima, sve to ju inspiriše da svaki dan radi bolje i trudi se.

Kad je riječ o planovima za neki naredni period Darinka je istakla kako očekuje proširenje svog asortimana kao i da joj se pruži mogućnost da učestvuje u prodajama na sajmovima.

Ono što je veoma pohvalno i čime se ova tridesetjednogodišnjakinja zaista može pohvaliti je to da je  skupljajući novac od priodaje svojih radova, uplatila sve potrebno za polaganje vozačog ispita, a sad polako, ali sigurno prikuplja novac da kupi auto kako bi mogla vršiti ličnu dostavu svojih proizvoda kupcima u obližnje gradove Prijedor i Kostajnicu.

Darinka za kraj našeg razgovora poručuje” Dragi moji kreativci, radite i ne odustajte, svaki novi rad je nova nada za dalje i za bolje”, a njene radove možete pogledati na njenom facebook profilu “GRAVIRANI PRIVJESCI”  

Leave a Comment