Objavljeno: 18/04/2022 Objavio: admin omentari: 0

Zove se Ina. Porijeklom je s prostora bivše Jugoslavije. Godinama živi i radi u SAD. Majka troje divne djece. Završila je višu ekonomsku školu. Dosta je godina radila poslove u struci.

S obzirom na to da je oduvijek imala dara za dekorisanje po dolasku u SAD poželjela je uraditi nešto više po tom pitanju a kao rezultat toga nastao je YouTube kanal – Inna Home Decoration.
Inna Home Decoration se bavi kućnim dekoracijama, kao i dekoracijama za razne događaje – svadbe, rođendani, proslave rođenja djeteta itd.

Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao Vaš razvojni put?
Odvek sam imala dara za kreiranje novih stvari bilo da su to u pitanju dekoracije za kuću ili stan ili pojedine događaje. Nagon da napredujem i budem dobra u onome što radim dovela je do želje za usavršavanjem i istraživanjem novih tehnika, materijala i ideja koje bih mogla da implementiram u svoj rad. Savremena tehnologija današnjice u mnogome je doprinela lakoći ovog poduhvata budući da je sve dostpuno na jedan klik.

Inna Home Decoration je još uvek u razvoju i nakon samo 3 mjeseca od kreiranja YouTube kanala bilo je jako puno pozitivnih komentara na Inin rad i na sadržaj koji prezentuje gledaocima.
Istakla je kako joj pozitivni komentari ali i savjeti koje je primila u proteklom periodu jako prijaju, ali I doprinose tome da se nivo njenog rada podigne.

Po čemu je Vaš brend prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?
U našoj ponudi se do sada može naći 18 različitih kolekcija kojima smo nastojali da obuhvatimo različite teme koje smo hteli da prezentujemo našem auditorijumu koga strpljivo gradimo. Ceokupan sadržaj na kanalu je proizvod kreativnosti Inna Home Decoration-a.
Kada biste proizvode koje imate u ponudi trebali da predstavite u kratkim crtama, šta biste o njima rekli?
Svaka moja kolekcija ima drugu priču i svaka je posebna na svoj način. Neke od njih su inspirisane pojedinim osobama iz mog života po kojima I nose imena,

Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave,?
Onog trenutka kada u glavi oformim kolekciju, na red dolazi lista za nabavku materijala. Nakon toga obično se odlazi u nabavku nakon čeka se počinje sa izradom kolekcije. U samoj izradi kolekcije, ali i svim radnjama koje prate ceo proces u nemerljivoj meri ogroman doprinos i podršku nalazim u svim članovima svoje porodice koji mi pružaju neizmernu pomoć i podršku tokom celupnog procesa izrade kolecije.
Inina najveća inspiracija jeste moja porodica i dragi ljudi koje imam u svom životu. Inspiraciju za nove kolekcije traži u svakodnevnom životu i razgovoru sa svojim prijateljima poznanicima I članovima svoje porodice.

Kad je riječ o planovima za neki budući period Ina je za naš portal kazala kako za sada Inna Home Decoration nema striktan biznis plan kojeg se drži niti koji juri. Cilj joj je pre svega da uživa u onome što voli da radim a to je da kreiram nešto novo.

“Svakako da nam je cilj da pre svega nivo naših proizvoda/kreacija podignemo na još viši nivo i da prezentujemo našim gledaocima još kvaliktenije sadržaja, ali ciljeve nećemo juriti pošto -poto već do njih očekujemo da dođemo kroz uživanje dok radimo nešto što nas ispunjava”, objašnjava Ina.

Možete li nam ukratko opisati ono što osjećate u momentima dok pravite Vaše radove?
Neopisiv ponos dok gledam kako se nešto od sirovog materijala pretvara u neki jako lep ukras ili komad dekoracije.

Poruka za sve osobe koje se bave ručnim radom?
Radite ono što volite, što vas ispunjava I čini srećnim, uživajte u svom radu pre svega.

Inna Home decoration ima naloge na skoro svim društvenim mrežama počevši od YouTube kanala, preko Instagrama, Facebook-a I TikTok-a. Na svakoj od mreža su prisutni s istim imenom – Inna Home Decoration.

Leave a Comment