Objavljeno: 26/01/2022 Objavio: admin omentari: 0

Najljepši poklon koji će bebu zabaviti te najbolje čuvati njenu omiljenu dudu je vezica za dudu. Vezica za dudu sprječava ispadanje dude na tlo. Osim što se ovaj proizvod preporučuje iz higijenskih razloga, zahvaljujući divnom dizajnu bit će sjajan modni dodatak. Izbor boja i uzoraka je velik, a na vama je samo da odaberete.

Majda Letic, živi u Sarajevu. Majka je dvoje djece, sin 10g i kćerka 3 mj. Bavi se izradom silikonskih vezica za dude. Majda je za naš portal poslala priču u kojoj nam je napisala mnogo toga lijepog.

“Zovem se Majda Letic, zivim u Sarajevu. Majka sam dvoje djece, sin 10 god. i kćerka 3 mjeseca. Bavim se izradom silikonskih vezica za dude .

Tokom trudnoće imala sam dosta slobodnog vremena i jedan dan sam iz čiste dosade odlučila da napravim nesto za svoju bebu, nešto samo za nju i pravljeno s ljubavlju. Baš tada se rodila velika ljubav prema vezicama pa sam odlučila tu ljubav da proširim i pretvorim u neki mali biznis. Napravila sam instagram stranicu @vezice.za.dude.by.m i tu postavljam slike mojih radova. Još uvijek sam na početku, ali sam svaki dan sve više i više posvećenija tome, tražim ideje, novitete i nadam se uspjehu. Ono što je najbitnije je da sve pravim s velikom ljubavlju.

Perlice koje koristim su silikonske i osim što sprečavaju ispadanje i gubitak dude, sigurne su za bebu. Svaki dio vezice beba može stavljati u usta, bez toksičnih boja su i BPA free.

Trenutno u svom asortimanu imam vezice, glodalice i privjeske za ključeve. Ako nemate ideju oko dizajna, a želite naručiti nešto iz mog asortimana neke primjere možete nači na mojoj instagram stranici @vezice.za.dude.by.m kao i fb stranici pod istim imenom.

Kupci mogu da kažu kakvu vezicu žele, a isto tako mogu im i ja napraviti neku po svom izboru ukoliko su oni neodlučni. Samo je potrebno pustiti mašti na volju. Može se naručiti sama vezica ili set koji uključuje glodalicu i / ili privjesak, sve zavisi od želje.

Takođe, otvorena sam za saradnje sa drugim vlasnicima malih biznisa. Dostava se vrši na područiju cijele BiH u roku od 24/48 sati.

Trudim se da pratim trendove, novitete, da težim ka poboljšanju svog biznisa, a najveću inspiraciju mi daje ljubav prema vezicama jer je ovo baš ono u čemu sam se pronašla. Još uvijek sam na početku, ali nadam se da ću svojim radom i upornošću uspjeti da stvorim neki prepoznatljiv brend.

Veliku podršku imam od muža i porodice i to je ono što mi daje vjetar u leđa”.

Vezice za dude, glodalice i privjeske koje izrađuje naša Majda možete vidjeti na njenoj instagram stranici vezice.za.dude.by.m kao i facebook stranici.

Leave a Comment