Objavljeno: 16/12/2022 Objavio: admin omentari: 0

Eldina Salihović. 1987 godište dolazi nam iz Sarajeva. Po struci je dipl.soc. radnik, ali ne radi posao u struci. Majka je dvoje djece i bavi se izradom dekoracija od stiropora. Najveća inspiracija su joj njeni kupci i njihova neograničena mašta i želje. Prilikom izrade nekog rada od stiropora istakla je kako osjeća ushićenje i da jedva čeka da ga završi i vidi finalni rad.

Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao Vaš razvojni put?
Dosta sam istraživala šta bi mogla početi. I odlučim se za ovo, jer u BIH je ovo slabo ko radio. Počela sam 2015 godine do dan danas …i registrovala sam kao moju osnovnu djelatnost.

Jeste li u momentu kada ste krenuli s ovim poslom imali ideju da ćete postići uspjeh kojim se danas možete pohvaliti?
Naravno da nisam, krenula sam na sreću, i izgleda da mi se ta sreća osmjehnula. Imamo najbolje mušterije, koje bih poželjela svakome, a i mi se trudimo da budemo maksimalno korektni.
Koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi i koji proizvod je vama lično omiljeni?
Mi radimo sve što se od stiropora može izradit. Imena za dječje sobe, za rođendane, kutije od stiropora, kutije za punjenje balonima, kolače od stiropora, logotipe za firme. Sve šta nam se traži to pokušavamo i realizirati, a omiljeni mi je kolač od stiropora.

Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave,?
Mi primamo narudžbe preko naše Facebook stranice, kada nam kupci naruče, krenemo u realizaciju želja.Kada bude gotovo za područje Sarajeva je lično preuzimanje, u druge gradove šaljemo Brzom BH poštom.

Šta očekujete da ćete postići na poslovnom planu u narednih godinu dana?
Ništa specijalno, jer što više očekuješ manje dobiješ. Nek ide sve svojim tokom pa šta bude.
Imate li posebne uspjehe u radu dosada koje biste mogli podijeliti sa našim čitaocima?
Meni je uspjeh zadovoljan kupac i to mi je dovoljno.

“Budite unikatni, posebni i uspjeh je zagarntovan”, poručila je na kraju Eldina, a njene radove možete pogledati na njenoj Facebook stranici.

Leave a Comment