Objavljeno: 14/03/2023 Objavio: admin omentari: 0

Dijana Ljubas ( 30 ) rođena je u Bugojnu – BiH, a trenutno živi u Kaštelima pokraj Splita gdje se vratila nakon 9 godina iz Njemačke. Završila  je hotelijersko-turističku školu i medijski dizajn.  Za sebe kaže da je pozitivna osoba, vedrog duha i kreativna, voli slikati kako olovkom tako i digitalno, putovati, fotografisati, družiti se te priča 4 strana jezika.
Dijana se bavi ručnom izradom personalizovanih poklona, Božičnih dekoracija, vezom, oslikavanjem torbi i maski za mobitele, izradom čestitki te digitalnim dizajnom pozivnica, zahvalnica, ilustracija za razne prigode.
Kako smo već rekli Dijana je za sebe rekla da je oduvijek bila kreativna, ali joj neke druge okolnosti nikad nisu dale prostora da se tome posveti. Međutim za vrijeme korona virusa kao i svi drugi većinu vremena je provodila kod kuće i bilo joj je dosadno. Tad se u njenoj glavi rodila ideja da bi mogla početi nešto da crta. Otišla je u prodavnicu kupila samo jednu olovku čisto da proba kako će joj ići. Dan po dan je prolazio svaki nacrtani rad bio je sve uspješniji te je njena kreativnost isplivala na površinu. Ne nije stala na crtanju. Počela je da istražuje šta bih još to mogla raditi. Kako se bližio Božić došla je na ideju da izradi jaslice od gline koje su kako kaže bile prekrasne. Nakon toga došla je na ideju da upiše medijski dizajn za grafičko osposobljavanje što ju je jako zainteresiralo.
Na početku svog rada istakla je Dijana kako nije imala ni ideju da pokrene bilo kakav posao niti ostvariti neki uspjeh u tome što radi. Radila je to sve samo iz ljubavi prema kreativnom radu. Međutim reakcije ljudi na njene radove su je podstakli da svoj hobi pretvori u posao.
Za svoj brend kaže da je prepoznatljiv po minimalizmu i jednostavnošću, ali i po tome da imam širok izbor proizvoda. U ponudi kod Dijane možete naći oslikane torbe i maskice za mobitele, krunice, dječje bodije, glinene posuđe i razne dekoracije, čestitke za razne prigode, vezove, grafičke printove, pozivnice i zahvalnice za vjenčanje te ilustracije, a Dijanin omiljeni proizvod su pozivnice za vjenčanje i ilustracije.
Za svoje proizvode Dijana kaće da su to proizvodi u koje je uloženo mnogo ljubavi, vremena, rada i  truda, te je svaki unikatan i poseban. Narudžbe prima preko facebooka i instagrama. Komunikacija s njenim kupcima svodi se na to da joj kupci kažu sve informacije potrebne za proizvod jer je većinom riječ  personaliziranim proizvodima. Nakon prikupljenih svih informacija kreće u izradu.. O samom  proizvodu ovisi koliki vremena treba za izradu ali to bude uglavnom 2-3 dana te dostavlja odmah čim bude gotovo na adresu kupaca.
“To je neopisiv osjećaj. Kao da lebdim među oblacima iznad zemlje. To su trenuci koji me najviše usrećuju i uživam u svakom tom trenutku stvaranja a pogotovo me obuzme sreća kada završim i vidim rezultat mog stvaranja”, kazala je Dijana za naš portal te dodala kako u narednom periodu očekuje povečanje broja zadovoljnih kupaca.
Za kraj razgovora Dijana je ostavila jednu prelijepu poruku za sve kreativce, a ona glasi: “Vjerujte u sebe i u svoje talente, ali najviše od svega trudite se i svaki put ćete bit sve zadovoljniji svojim rezultatima”.
Dijanine radove možete pogledati na Instagram profilu.

Leave a Comment