Objavljeno: 26/01/2023 Objavio: admin omentari: 0

Prirodni materijali trebali bi biti imperativ pri odabiru posteljine, ipak u krevetu provedemo trećinu života i i te kako je bitno na čemu spavamo. Mnogi, nažalost, pri odabiru posteljine puno više pažnje posvećuju estetskom dojmu i cijeni, dok im je sastav materijala manje bitna stavka.

Cilj današnje priče je da vam predstavimo osobu kod koje čete naći spoj kvaliteta i estetike u jednoj posteljini. Ona koristeći se vrhunskim prirodnim materijalima ispunjava i svaku vašu želju kad je riječ o dezenu posteljine.

Tako da joj se slobodno možete javiti na njenoj Facebook stranici te opisati svoju posteljinu iz snova za Vas i vaše mališane. Ona se nalazi u Gradišci ima 45 godina, a zove se Snježana Perić i odlučila je da za naš portal napiše priču o svojim posteljinama.

“Zovem se SnjeŽana imam 45 godina i dolazim iz Gradiške. Majka sam, a i odnedavno baka jedne male prekrasne djevojčice. Bavim se izradom posteljina od najkvalitetnijih materijala po Vašim željama.

Kreativnost je od uvijek čučala u meni. Od djetinjstva šivanje me oduvijek privlačilo. Još kao mala djevojčica devastirala sam mamin ormar u pokušaju prepravki njezinih stvari u nešto po mojoj mjeri. Ozbiljnije sam se počela baviti šivanjem prije nekoliko godina. Sasvim slučajno. Uselila sam se u novu kuću te sam se u potrazi za kvalitetnom posteljinom nekoliko puta razočarala.

Po prirodi perfekcionista nije mi lako ugoditi. Odlučila sam sama sebi sašiti posteljinu po svom ukusu i mjeri. Posteljina se veoma dopala mojim prijateljicama i tako je sve krenulo. Kako ljudi kažu dobar glas se daleko čuje. Kvaliteta nikad ne izlazi iz mode.

U početku je bilo teško. Dezen po dezen, rola po rola platna, u roku od 6 mjeseci imala sam hajdemo reći sasvim pristojan izbor posteljnog platna.

Tad su to bile klasične posteljine. Kako sam se snalazila u poslu, povezala sa mnogim saradnicima dobavljačima, savjetovala sa iskusnijim kolegicama, počela sam šivati svoje snove. Posteljine iz bajki. Savršen spoj kvaliteta, dizajna, udobnosti, unikatne i posebne.

Pod pritiskom potražnje asortiman sam proširila. Sad radim paravane, jastuke, jorgane i još mnogo mnogo toga. Kako su posteljine moji prvi radovi i moj pečat one su mi ostale miljenice.

Često puta mi se javi žena koja mi opiše svoju posteljinu iz snova ili pošalje sliku, negdje nekad vidjela …e na takvima odmaram dušu. Što je model zahtjevniji za mene je veći izazov, više uživam radeći. Znam da ostanem do sitnih sati za mašinom i pravim posteljine iz bajki.

Također ono što bi istakla je to da ponekad znam sašiti luksuznu posteljinu bez ikakve zarade, ali ne mogu odoljeti da ne udovoljim kupcima. Oni dobiju posteljinu kakvu su zamislili i kakvu sigurno neće naći nigdje u trgovini, a ja zadovoljstvo da sašijem tako nešto i usrećim nekog,

Najveća satisfakcija mi je kad mi se kupci vračaju. Preporuče me svojim poznanicima. Tako su moji radovi dospjeli i daleko van granica BIH.

Budućnost nikad ne planiram. Ovo što radim za mene nije samo posao, ovo je nešto što me ispunjava. Poruka za moje pratioce je ispisana odavno na svakoj posteljini. Poruke pišu unikatnost, kvalitetu, dizajn u svakom centimetru posteljine.

Baviti se ručnim radom je nezahvalno u našem okruženju, bilo da to radite iz hobija ili vam je to osnovno zanimanje. Ako to radite iz ljubavi i u tome ste dobri, korektni uspjeh je zagarantovan”.

Svi znamo koliko je važna dobra posteljina. Upravo to, nakon udobnog kreveta i jastuka, osigurava onaj ugodan san koji je zaslužen za mnoge procese u životu nakon buđenja. Stoga za odabir kvalitetne posteljine, ali i posteljine sa dezenom želji posjetite Snježaninu stranicu.

Leave a Comment