Objavljeno: 05/12/2022 Objavio: admin omentari: 0

Aida Hadžiabdić nam dolazi iz Olova. Za sebe kaže da je jako kreativna osoba, završila je arhitektonski dizajn. Aida se bavi izradom personaliziranih postera., a njena najveća inspiracija u životu je vjera u Boga jer kako kaže sve čime smo u životu nadareni je dar od Boga.

“Za uspjeh radi se svakodnevno – bez pauze. Iskreno, čistog srca i sa puno ljubavi”, kazala je Aida, a šta nam je to još ispričala možete pročitati u ostatku njene priče.

“Moje ime je Aida Hadžiabdić. Živim u Olovu i završila sam arhitektonski dizajn. S obzirom da je moja struka kreativna sama po sebi, svoju kreativnost sam odlučila izraziti i kroz grafički dizajn, počevši svoj mali takozvani biznis, tj. izrađivanje postera.

Iako možete pronaći bezbroj osoba koji se bave personaliziranim posterima, mislim da svako od nas posebno ima neke svoje mašte i ideje koje želi da predstavi na najljepši mogući način. Ono što želim da istaknem je to da sam ja prva koja je počela da se bavi ovom vrstom posla u svome malom gradiću.

Od početka imam punu podršku porodice, muža i prijatelja. Također vrlo često moje radove preporučuju njihovim prijateljima i poznanicima i redovno dijele moje radove na društvenim mrežama.

Najveća inspiracija u životu i radu mi je vjera u Boga. Sve što postignemo u životu i čime smo nadareni, od Boga je. Ništa u životu nije slučajno.

Što se tiče rada i priprema za nešto novo, teško je opisati način razmišljanja kada ste u procesu kreativnosti. Jednostavno, pustite misli da rade dok gledate stvari i život oko sebe. Kako kaže Pablo Picasso: „Umjetnost je laž koja nam omogućuje spoznati istinu“.

Najveću motivaciju i zadovoljstvo za dalji rad osjećam kada vidim da moji klijenti i pratioci prepoznaju moj kvalitet i trud! Duševno zadovoljstvo i osmijeh klijenta kada naruči i dobije rad je moj najveći motiv da idem dalje, istražujem novo i ulažem u ono što klijentima pravi osmjeh na licu.

Ono što ja nudim jesu dizajnerska rješenja iz svih branši grafičkog dizajna, na jedan poseban, unikatan način. Misija je da kroz moderne, ali tradicionalne i trendovske kolekcije udahnem novi život svakom domu ili radnom prostoru. Svako može pronaći nešto za sebe – od personaliziranih i dječjih postera, koje radim svim srcem do apstraktnih prikaza gradova, motivacijskih postera, postera za ljubitelje putovanja i mnogih drugih u različitim dimenzijama.

Vaše je samo da me kontaktirate sa određenim upitom na artikal ili uslugu koju želite. Nakon svih dogovorenih tačaka koje su bitne za narudžbu (artikal, količina, dimenzije, način preuzimanja), prosljeđujete podatke za dostavu i potvrđujete narudžbu, te se šalje narudžba na izradu, a nakon toga i na Vašu adresu. Preuzimanje vršim prema dogovoru s klijentima, da li lično ili putem pošte.

,,Početna tačka svih uspjeha je želja, dakle želja je pokretač svega”, poručila je na kraju svoje priče Aida, a njene radove možete pogledati na Instagramu i Facebook stranici.

Leave a Comment