Objavljeno: 30/01/2023 Objavio: admin omentari: 0

Ivana Bećirović dolazi nam iz Sarajeva. Ivana je jedna od onih mladih žena koje život baš nije mazio. Naime ona je bila žrtva porodičnog nasilja od strane njenog muža. Ona se hvala Bogu s tim izborila i danas je sretno razvedena žena i majka jedne malene djevojčice koja je njena najveća radost i snaga.
Kako je njena djevojčica još uvijek mala beba od 8 mjeseci Ivana nije u mogućnosti da ide raditi, ali ona se bori. Pokrenula je posao od kuće, a bavi se izradom raznih vrsta poklona za različite namjene.
Smatra kako rad od kuće ima velike prednosti jer joj pruža da više vremena provede sa njenom djevojčicom. Najveća podrška, a ujedno i osoba od koje je potekla ideja za ovakvim poslom joj je njen otac
U samim početcima svog rada istakla je kako se i nije nadala nekom velikom uspjehu, ali veoma skromno kaže kako se sve zaista odvija u lijepom pravcu. Zadovoljne mušterije su tu, a ni zarade ne manjka.
Dok je u fazi izrade narudžbe kazala nam da se osjeća smireno opušteno te da joj to dođe kao odmor i opuštanje od stresa.
Za sebe kaže da je prepoznatljiva po originalnim i unikatnim kako proizvodima tako i cijenama. Cijene formira u skladu sa željama kupaca. Najveća inspiracija i potpora su joj kćerka i njeni roditelji.
“Radim sa slatkišima poput Kindera, Rafaela, Ferrera i raznih drugih poslastica. Kao i pelene ( tetra pelene Pampers, Violeta) i razna kozmetika Becutan, Nivea, HiPP… Također kutije mogu biti od slatkiša ili kombinacije Zippo upaljača cigareta nakita kozmetike sve po dogovoru. Dostavu vršim ja do Stupa jer se nalazim u Sokolović Koloniji, a ostali dolaze po narudžbe ili plaćaju dostavu naravno” opisala je svoj način rada ova mlada mama te dodala kako su njoj omiljene torte od Ferrera i torte od tetra pelena.
U narednoj godini dana se nada da će ostvariti veliki uspjeh kad je u pitanju prodaja, a također jedan od planova joj je da otvorit svoju radnju koju će naslijediti i njena kćerka kad odraste.
“Svima koji se bavim ručnim radovima poručila bih da cijene sebe svoj trud svoje vrijeme i da se i to treba znati naplatiti i cijeniti mimo materijala.. da rade sve iz ljubavi jer ako ne rade iz ljubavi to nije posao za vas” poručila je na kraju Ivana čije radove možete vidjeti na njenoj Facebook grupi i na Instagram profilu.

Leave a Comment