Objavljeno: 31/10/2021 Objavio: admin omentari: 0
emina becirhodzic kakanj svadbeni pokloni

Uz mladu i mladoženju, vjenčanje čine i Vaši gosti.
Iako je ponuda već gotovih ukrasa za svatove velika, ipak znajte da je mašta neiscrpan izvor, zato ne brinite jer i ukras za Vaše goste može biti unikatan.
Neka Vaši cvjetići i ostali detalji na svadbi budu najlepši. Potražite inspiraciju među svadbenim deokracijama naše Emine i izaberite najlepše za svoje svatove. 

Emina Bečirhodžić, ima 20 godina, živi u mjestu Kakanj i zavrsila je OŠ “Hamdija Kreševljaković” u Kaknju, te Mješovitu srednju školu, zvanje Frizer. Za sebe kaže da je vesela, nasmijana, energična I samouvjerena.

Krajem 2020-te. godine počela je da se bavi izradom svadbenih dekoracija. Sve je počelo od jedne djevojke, koja je imala želju da bas Emina bude ta, koja će njen dan učiniti još ljepšim. Spoznaja da je baš nju djevojka izabrala da joj uljepša njen poseban dan, dalo je Emini veliku  motivaciju da počne da se bavi ovim kreativnim radom.

Ali kao i svako na početku postavila je samoj sebi milion pitanja. “Da li ću uspjeti? Da li će sve biti uredu? Da li nešto fali? Da li će joj se svidjeti?” U tim momentima najveću podršku su joj pružili njeni roditelji koji su je bodrili i vjerovali u nju I njene sposobnosti.

Motivaciju za napredovanje pronašla je gledajući radove djevojka koje su se već bavile tim poslom. Imala je želju da jednog dana i njene kreacije izgledaju kao kreacije tih djevojka, naprosto im se divila. Kako je vrijeme prolazilo Emina se uz pomoć i podršku njene mame i sestre usavršavala i za kratko vrijeme njene deokracije su bivale sve ljepše i ljepše.

Iako je u početku mislila da sve to neće baš biti lako, da neće biti dovoljno djevojaka, koje će se odlučiti za njen rad, narudžbe su počele pristizati sa svih strana. Mnogo djevojaka je poželjelo da baš Eminine dekoracije upotpune njihov poseban dan. Za veoma kratko vrijeme Emina je razvila biznis.

Kroz razgovor Emina nam je otkrila da je nevjerovatno lijep osjećaj kad znaš da nešto što si ti napravio sa svojih deset prstiju neka djevojka odabere da bude dio njenog posebnog dana. Svaka naredna djevojka je za nju veliki uspjeh i motivacija da ne prestaje I ne posustaje.

Eminina poruka za čitaoce je: “Radite ono što volite.Vjerujte u sebe, jer jedino tako možete da uspijete u životu i ostvarite svoje ciljeve i snove”.

Njene radove možete pogledati na stranici Svadbene dekoracije Emina Kakanj.

Leave a Comment