Objavljeno: 09/12/2022 Objavio: admin omentari: 0

Sanja Gajanović Brkić nam dolazi iz Gradiške, po struci je trgovac i radu u butiku Sinsay. Majka je jednog malog dječaka.
Sanja je našu pažnju prisvojila njenim svadbenim dekoracijama i njenom raznolikom ponudom – svadbeni cvjetići za kićenje. bidermajeri, čaše za mladence, rajfovi za djevojačke večeri.
Iako ima poprilično širok asortiman proizvoda Sanja nam je kazala kako u budućnosti planira da proširi ponudu dekoracija.
Sa izradom dekoracija počela je još 2014. godine, a prvo što je nudila bilu su prstenovi za salvete. Danas se može pohvaliti time da ima preko 500 modela urađenih prstenova.
“Prije početka bavljenja ovim poslom želja mi je bila imati salon vjenčanica za koji se nada da ću nekad u budućnosti i imati”, ispričala nam je Sanja.
Kad bi morali izdvojiti neki rad iz vašeg asortimana kao omiljeni koji bi to bio ?
Svakoj dekoraciji posvetim posebno vrijeme, a najviše volim izradu prstenova za salvete jer kod njihove izrade od kupaca dobijem slobodu i povjerenje i naravno uvijek budu zadovoljni.
Svoje radove Sanja prezentuje na svoj Facebook profil putem kojeg dobiva narudžbe sa svih strana.
Istakla je kako nikad nije došla u situaciju da je pretrpana te da nema vremena da nešto odradi jer svaka dekoracija ima svoje vrijeme i sezonu. Tako da zima kad je sezona slava rade se prstenovi za salvete. Proljeće i ljeto donose nove izazove i teme, a rezervisani su za izradu svadbenih dekoracija – cvjetića, bidermajera…
Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave,?
Za svaki moj proizvod prvo odradim po par komada, šaljem sliku kupcu i uz njihovo odobrenje nastavljam sa daljom izradom. Što se tiče slanja narudžbi kupci ih ili lično preuzimaju ili im šaljem brzom poštom na kućnu adresu uglavnom sve radimo sa dogovorom.
Najveća inspiracija Sanji su njeni zadovoljni kupci koji se ponovo vračaju da naruče još ili je preporučuju svojim prijateljima, rodbini i poznanicima. Kao svoj poseban i najveći uspjeh smatra svoj jasno vidljiv napredak kroz sve ove godine rada. Razlika između radova od prije par godina i danas je kako kaže ogromna. Vidi se napredak, trud i zalaganje.
Rad sa dekoracijama za Sanju predstavlja odmor, posebno voli raditi onda kada od kupaca dobije potpunu slobodu i povjerenje za izradu dekoracija za njihov poseban dan
“Poruka svim kreativcima je da nikad ne odustaju jer svaki njihov proizvod nađe put do kupka i konačne prodaje” poručila je Sanja, a njene radove možete vidjeti na Facebook profilu.

Leave a Comment