Objavljeno: 21/06/2023 Objavio: admin omentari: 0

Blaženka Andrić ima samo 19 godina, rodom je iz Travnika u kom je živjela u 18 godina te se nakon toga sa porodicom doselila u Karlovac – Hrvatska. Blaženka se je još kao sasvim mala djevojčica od samo 2 godine razboljela od ne izljećive bolesti. Međutim to ju nikad, a ni danas dan nije sprječavalo da ostvari sve ono što želi. Završila je srednju medicinsku školu smjer farmaceut.  Osim što je kreativna za sebe Blaženka kaže i da je pozitivna, vedra, komunikativna i da  voli timski rad.
Kad je u pitanju kreativni rad Blaženka se bavi izradom personalizovanih poklona za razne prigode. Sve što njene ruke naprave je isključivo po željama njenih kupaca, a također i cijene formira prema istom.
Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao Vaš razvojni put?
Od malena sam htjela da izrađujem nešto svoje i kreativno. I oduvijek sam pravila nešto za svoju obitelj kao mala. Uvijek su mi se sviđali ovakvi pokloni koje sad ja radim, bili su mi jako simpatični. Dečko me jednom iznenadio sa sličnim poklonom pa nekako s tim njegovim iznenađenjem došla na ideju da bih i ja mogla početi praviti isto. U tome su me podržali i danas dan podržavaju moji  roditelji i dečko, a i ja to radim sa zadovoljstvom, jer znam kako se ja osjećam kada mi netko nešto tako pokloni, pa sam htjela na neki način da i ja obradujem nekoga, tako sam započela sa ovim.

Jeste li u momentu kada ste krenuli s ovim poslom imali ideju da ćete postići uspjeh kojim se danas možete pohvaliti?
Kada sam započela ovaj mali biznis htjela sam brzo odustati jer me nitko nije primjećivao, ali sam ipak nastavila i na jedan čudan način vjerovala u sebe i svoje sposobnosti.

Po čemu je Vaš brend prepoznatljiv ?
Pa moje tortice se definitivno razlikuju po cijeni od drugih, a također po tome što  se može staviti i čestitka, pismo, pa čak i prsten za prosidbu ili nešto slično. I nisam baš primjetila da u mom gradu ima netko tko pravi nešto slično..

Koji proizvod iz vašeg asortimana  je vama lično omiljeni?
Meni su iskreno najljepše i najdraže tortice u obliku srca sa kinder surprise i kinder bueno slatkišima.

Kada biste proizvode koje imate u ponudi trebali da predstavite u kratkim crtama, šta biste o njima rekli?
O svojim proizvodima bi rekla da možda nisu savršeni, ali se rade s ljubavlju i željom da svaki naredni bude još bolji i bolji.

Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave,?
Kada mi se kupac javi, sa osmijehom na licu odgovorim na poruku u što kraćem roku, kupac napiše sve što želi da se stavi unutra, kakvi ukrasi, pismo, i koji oblik, zatim mu kažem koja je cijena i ako mu odgovara krećem s radom. Dogovorimo se za preuzimanje ili slanje. Kada narudžba dođe svaki kupac se javi i kaže svoje utiske.

Šta je Vaša najveća inspiracija u radu ?
Pa na neki način me inspiriše to što su kupci zadovoljni i to u meni probudi nešto da se sve više trudim i borim za to što radim. Osim toga, inspirišu me i komentari onih ljudi koji govore da sam mlada da bih nešto postigla. Ja ovo što radim ne radim bih kome dokazala da mogu, već radim zato što to volim.

Šta očekujete da ćete postići na poslovnom planu u narednih godinu dana?
Planiram nastaviti sa svojim radom, proširiti asortiman ako je to potrebno. Također sam i razmišljala ući u suradnju sa nekim prodajnim lancima da bi moj proizvod vidjelo što više ljudi. Od sebe očekujem strpljenje i što veću volju za radim, a od kupaca samo zadovoljstvo i sreću.

“Nikad nemojte odustati od svojih ciljeva, jer to je ono što Vi želite i ono što Vas ispunjava. Nitko i ništa Vas ne može spriječiti u tome što Vi želite”, poručila je na kraju ova zaista mlada kreativka čije radove možete pogledati na njenom Instagram profilu kao i na Facebook stranici.