Objavljeno: 04/10/2022 Objavio: admin omentari: 0

Andrea Bilić ima 27 godina. Završila je srednju školu za geodetskog tehničara u Zagrebu. Andrea nažalost nije nikada imala priliku da radi u struci. Po završetku školovanja vrača se u BiH i tu se ostvaruje kao supruga i majka danas već 3 djevojčice. Za sebe kaže da je kreativac u duši. Bavi se pirografijom, izradom raznih dekoracija za kuću i blagdane.
Andrea je za naš portal poslala jednu divnu priču o sebi i svom radu.
“Ja sam Andrea Bilić. Imam 27 godina i kreativac sam u dusi. Završila sam srednju školu za geodetskog tehničara u Zagrebu, ali nisam nikad radila posao u struci. Ubrzo po završetku školovanja sam se vratila u svoju Bosnu i tu zasnovala obitelj. Sada sam ponosna majka 3 djevojčice od 5, 3 i 1 godinu. Bavim se pirografijom, izradom raznih dekoracija za kuću i blagdane
Kao majka tri malene djevojčice krenula sam s izrađivanjem šnalica, dekoracija za njihove rođendane, maškare, blagdane. Pa sam i za drage prijatelje znala napraviti poneku sitnicu i tu dolazimo do prijateljice koja me nagovarala da napravim svoju stranicu. Jedno vrijeme sam samo odmahivala rukom na te ideje jer nisam smatrala da su moji radovi dobri do te mjere da bih mogla da ih prodam, a problem mi je bilo i vrijeme. Uz supruga pomorca koji po nekoliko mjeseci ne dolazi kući i troje djece smatrala sam da nemam vremena za tako nešto i nastavila izrađivati sitnice samo za nas.
Prije 6 mjeseci mi je samo kliknulo “pa idem probati objaviti pa kako bude”. Tad na samom početku moram reći da zaista nisam imala prevelika očekivanja. Danas sam jako zadovoljna sa onim što sam do sad postigla, ali vjerujem da mogu bolje i više te težim ka tome.
Na početku je na stranici bio tek poneki vjenčić za vrata, šnalica za kosu.. a onda su počele pristizati poruke mogu li uraditi nešto drugo, kupci su slali slike što žele da im napravim te se tako se moja ponuda počela širiti i sada nakon 6 mjeseci rada kod mene možete pronaći mnogo raznih ideja za poklone dragim ljudima ili jednostavno obradovati sebe.
Vjenčići za vrata, personalizirani otirači, okviri-posteri, duboki okviri, kasice, oslikane i personalizirane daske za rezanje ili mezu, albumi s drvenim koricama, setovi za djevojačke večeri, natpisi za pozadinu za slikanje, ukrasi za glavu od trake, kristala, žice, obiteljska stabla, satovi po želji, drvene slike za zid, čaše za mladence, cvjetići za kićenje svatova, danas čine moj asortiman.
U svakoj izradi dajem sve od sebe da zadovoljstvo bude obostrano i uživam u svakom trenutku dok radim nešto. To je moj mir, moj odmor od svega. Navečer kada djeca zaspu posvetim se radovima te često izgubim pojam o vremenu jer želim što prije završiti da vidim finalni proizvod, a vjetar u leđa mi daju i kupci kada im u očima vidim zadovoljstvo i zahvalnost.
U neko skorije vrijeme u planu mi je da u ponudu uvrstim još neke sitnice koje će nam uljepšati ove tmurne dane koji nam dolaze. Ideja je jako puno i nadam se da ću jednu po jednu uspješno realizirati.
Na početku svog rada moram priznati nisam vjerovala u sebe, ali drugi jesu i zato sam im na tome neizmjerno zahvalna. Zahvalna sam im što su u meni prepoznali kreativnost i želju za uljepšavanjem nečijih najvažnijih događaja i usrećivanjem ljudi”.
Andreina poruka za kraj bila je ta da treba da vjerujemo u sebe, budemo pozitivni i uporni jer kako kaže svaka se upornost isplati, a njene radove možete pogledati na Facebook stranici i na Instagram stranici.

Leave a Comment