Objavljeno: 07/08/2023 Objavio: admin omentari: 0

“Svima koji ganjaju svoj posao iz snova, svakodnevno se trude i ulažu u stjecanja za dodatnim znanjima i vještinama, samo naprijed i bez straha”, glasi poruka Dine Žilića. Dino radi kao grafički dizajner i ilustrator u Damac consulting d.o.o. Iz Našica. Za sebe on kaže da se još od djetinjstva bavio slikarstvom, ali kako se dalje tehnologija razvijala i on je počeo da uči o digitalnim alatima u području grafičkog dizajna i ilustracija.

U sklopu grafičkog dizajna i ilustracija nudi različite usluge u osmišljavanju i izradi vizualnih identiteta i dizajna logotipa te različitih promotivnih materijala poput plakata, brošura, kataloga, flyera, bannera, cjenika, posjetnica, ilustracija i ostalih. Također, u sklopu usluga nudi navedeno i za digitalni sadržaj, odnosno za digitalnu upotrebu poput vizualnih sadržaja za društvene mreže, web stranice i slično.

Jeste li u momentu kada ste krenuli s ovim poslom imali ideju da ćete postići uspjeh kojim se danas možete pohvaliti?
Imao sam onaj klasični strah/tremu i po glavi mi je prolazilo brdo pitanja, ali uz podršku supruge, obitelji, prijatelja ušao sam sa pozitivnim stavom u ovu priču i trudim se ostvariti planirani uspjeh.

Po čemu je Vaš brend prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?
Naša prepoznatljivost je u tome što se nastojimo sa svakim klijentom dobro upoznati kako bi njihove želje, za primjerice izradu vizualnog identiteta nekog poduzeća ili eventa, mogli što kvalitetnije pretočiti u sam dizajn i osmisliti nešto čime će naši klijenti biti u potpunosti zadovoljni.

Koji je vama lično omiljeni proizvod iz asortimana?
Sve mi je zanimljivo raditi, ali osobno najviše volim izrađivati digitalne ilustracije na grafičkom tabletu.

Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave,?
Svakom klijentu pristupamo na način da se upoznamo i prođemo kroz nekoliko pitanja te na temelju navedenog započinjemo kreativni proces osmišljavanja i izrade željenog.

Šta je Vaša najveća inspiracija u radu uopćeno i kako se pripremate za nove kolekcije?
Najveća inspiracija su mi obitelj i prijatelji, ali ju također pronalazim i u proučavanju različite literature u tiskanom i digitalnom obliku u području kreativnosti i dizajna.

Šta očekujete da ćete postići na poslovnom planu u narednih godinu dana?
Očekujem da ćemo kroz daljnji uspješni rad zadržati broj stalnih, postojećih klijenata, ali i kroz njihovo zadovoljstvo doći i do novih potencijalnih klijenata. Naravno, s time bi planirali i zaposliti dodatne osobe.

Imate li posebne uspjehe u radu do sada koje biste mogli podijeliti sa našim čitaocima?
Svaki  projekt koji sam do sada radio za mene je na neki način poseban tako da su mi svi jednaki.

Izuzetno zanimljive radove ovog kreativca možete pogledati na Facebook stranici te Instagram profilu.