Objavljeno: 11/08/2022 Objavio: admin omentari: 0

Magdalena Soldo iz Mostara,ima 21 godinu i po struci je ekonomski tehničar. Za sebe kaže da zaista voli kreativnost, a njena najveća želja je od malih nogu da ima svoj brend. Danas ponosno stoji iza brenda “Amore”. Bavi se izradom nakita koristeći razne tehnike. Magdalena je za naš portal poslala jako lijepu i inspirativnu pričicu.
“Moje ime je Magdalena Soldo,iz Mostara. Imam 21. Godinu. Po struci sam ekonomski tehničar. Volim kreativnost. Uvijek sam željela kreirati svoje radove,imati svoj brend. Kreiram nakit(narukvice macrame i nizane,prstenove,naušnice,rajfove…).
Moj početak..
Sve je krenulo slučajno.
Listajući neke portale,ugledam jednog bolesnog dječaka. Prikupljali su novac za njegovo liječenje. U tom trenutku odlučih praviti narukvice,a novac uplatiti za svrhu liječenja.
Nakon rasprodanih narukvica novac je bio uplaćen. Moji prijatelji i porodica spoticali su me da nastavim dalje praviti. Moj biznis ubrzo se krenuo širiti. Imala sam tada 17. godina, a uspjeh za te godine bio je znatno velik.
Moji snovi krenuli su se ostvarivati.
U mojoj ponudi možete pronaći:
1.Macrame narukvice:
To su narukvice od konca. Prave se pletenjem. Moguća izrada samo pletenih,sa nekim natpisom,ili neki ukrasni dodatak.

2. Nizane narukvice:
Prave se nizanjem bobica. Moguća izrada sa imenom,sa dodatkom ili samo u boji. Bobice mogu biti ukrasne,kristalne,matt…

3. Setove (naušnice i prsten)
Od ukrasnog su materijala,ukrasni kamen,biser,cirkon….
4. Rajfove:
Oni su namijenjen za neke prilike poput,djevojačke večeri,vjenčanja,matura..
Rajf za djevojačko veće,pravi se od ukrasnih ružica. Ružice mogu biti sitnije i krupnije…
Rajf za vjenčanje i maturu pravi se od bisera,cirkona,ukrasnih kamenčića.

Moj brend se zove “Amore”. Poznat je najviše po humanosti, ali isto tako i po mojim uspjesima i kvaliteti, kao i reklami drugih ljudi koji nose moje kreacije.
Moja motivacija za rad je prvenstveno nada i vjera, zatim podrška moje porodice. Uvijek gledam ka nečem boljem, razmišljam o novim uspjesima u budućnosti. Naprijed me gura moja hrabrost i odlučnost da nešto uspijem.
U budućnosti želim da još više izgradim moj posao. Želim otvoriti neku trgovinu nakita, a možda dodati i nekih novih kreacija pa da bude malo veće . Cilj mi je da postanem poznati kreator. Ali moj cilj nije samo da prodam,već da poklonim nekome tko nije u mogućnosti da kupi.
Trudim se da zadovoljim moje kupce,i da sa zadovoljstvom nose moj nakit…
Vama dragi pratioci mog rada i portala “Virtuelni kafić” želim a poručim da vjera i ljubav obaraju sve granice i otvaraju svaka vrata. Ovaj svijet zaista može biti bolji i ljepši uz nešto lijepo, uz pomoć i ljubav koju pružamo jedni drugima.
Zato neka vam prvenstveno cilj bude pomoći,jer iza svakog dobrog djela stoji veliki uspjeh”…
Magdalenine radove možete pronaći na njenoj Facebook stranici

Leave a Comment