Objavljeno: 11/11/2022 Objavio: admin omentari: 0

Sanja Folnegović (39) dolazi iz Zagreba – Hrvatska, po zanimanju je tehničar pt prometa. Studirala je upravno pravo, nakon prve godine je odustala. Dosta svog radnog puta radila je kao prodajni predstavnik za poslovne korisnike. Za sebe kaže da je veliki ljubitelj prirode i putovanja. Rekreativno je trenirala boks par godina. Sanja je danas vlasnica obrta pod nazivom “4 Leaf Clover design.”, koji aktivno djeluje već godinu dana.

Za naš portal Sanja je napisala priču o sebi i svom obrtu.

“Ja sam Sanja Folnegović, vlasnica obrta 4 Leaf Clover design. Primarna djelatnost kojom se bavim je tisak na sve vrste tkanina i PVC naljepnice. Ono što također nudim u svom asortimanu su personalizirani pokloni, Božićne dekoracije, personalizirane kuglice za bor, zahvalnica za sve vrste proslava, reveri za Vjenčanja… Ustvari u svemu se pokušavam prilagoditi željama korisnika.

Zato je i slogan samog obrta Make your wish come true !

Odluku o otvaranju obrta donijela sam nakon završetka dopusta za njegu djeteta. Trebao mi je posao u kojem ću radno vrijeme moći prilagoditi sebi i potrebama svoje djece. Od kad znam za sebe pronalazim djeteline s 4 lista od tud i naziv mog obrta.

Prvo sam s Božićnim asortimanom, posebno s adventskim vijencima koji su bili na malim stolićima i u visokim teglama. To je nešto što nisam imala priliku nigdje vidjeti. Također na svakom je bila gravura s prezimenom obitelji.

Na samom početku i nisam imala velika očekivanja. Poticaj EU fondova pomogao mi je da proširim svoju djelatnost tako da sam tim i dosegnula do većeg broja korisnika.

Moji radovi su prepoznatljivi po tome sto se u većini slučajeva prilagođavaju želji samog kupca. Njihove želje pretvaram u stvarnost i to je ono što oni najviše cijene.

Najviše od svega volim uveseljavati djecu. Majice njihovih omiljenih likova uvijek ih najviše razvesele. Božić mi je također najdraži dio godine tako da ponekad sama ostanem zatečena onim sto izradim.

Što se tiče suštine rada sve kreće od same želje korisnika. Potom slijedi nabava onog što su zamislili, nakon toga moja kreativnost stupa na snagu.

Velik sam detaljista tako da svakom detalju dajem posebnu pažnju. Kad sam u potpunosti zadovoljna proizvod se šalje krajnjem korisniku.

Najveća inspiracija mi je krajnji rezultata onog sto izrađujem. Uvijek mi se u glavi vrte nove ideje, kao da slažem slagalice.

Moja očekivanja za neki naredni period su probiti se do što većeg broja kupaca, ali nastojanje da m uvijek ponudim i nešto novo i drugačije jer je to ono sto veseli mene i njih.

Svaki početak je težak pa tako i moj, kao mali obrtnik ili poduzetnik naravno sve obavljam sama, od knjigovodstva, nabave, izrade, dostave…

Treba imati samo realna očekivanja i dati priliku vremenu da odradi svoje.

Moje radove možete vidjeti na Facebook i Instagram stranici.

Leave a Comment